Loading...

START METEEN

Aantal plekken vrij:

7

WAT HOUDT HET IN?

Complete Transformatie is alleen voor de mensen die ECHT willen veranderen. Bij deze vorm van online coaching gaan we net een stapje verder. Naast dat je van ons professionele hulp krijgt op het gebied van voeding en fitness, maken wij de kans dat je je doel gaat halen een stuk groter.

Dit is hoe het werkt:

Je start net zoals bij elke online coaching met een intake. Na de intake maken wij een trainings- en voedingsschema voor jou. Vervolgens begint voor jou het afvallen of spieren opbouwen. Elke week is er contact over hoe het gaat en worden waar nodig aanpassingen gemaakt.

Vanaf de derde week is er elke week een check. Door middel van foto’s bewijs jij dat je resultaat positief of negatief is. Voorbeeld: als je doel is om af te vallen stuur je een foto van jezelf op de weegschaal en van je lichaam. Hieraan kunnen wij zien of je afvalt of niet.

Is je resultaat positief? Dan krijg je €25,- terug per check. Is je resultaat negatief? Dan betaal je €50,- extra per check. Op het einde worden deze kosten verrekend. Vooraf betaal je standaard €500,-.

Let op: bij 3 negatieve resultaten stopt de coaching en krijg je geen geld terug! 

Je hebt als het ware 3 levens, zijn deze op dan is het voor jou voorbij!

>Klik hier om te bestellen<

WAAROM COMPLETE TRANSFORMATIE?

Veel mensen hebben aan standaard coaching niet genoeg. Fitness is namelijk iets waarbij je pas op lange termijn wordt beloond. Door te werken met beloningen (in de vorm van geld) op korte termijn houden wij mensen langer gemotiveerd. Wanneer het coaching proces uiteindelijk is afgerond hopen we een gewoonte te hebben gecreëerd, zodat je het vanaf dan alleen kunt volhouden.

Complete Transformatie is dus erg gericht op het zorgen dat jij je doelen behaalt. Daarom is het ook alleen voor mensen echt bereid zijn te veranderen.

“Dit kan ik ook zelf”

Veel mensen denken dat een coach overbodig is of te duur is. Wat vaak wordt vergeten is dat wij ervoor zorgen dat je meteen optimaal traint en uiteindelijk juist geld bespaart.

Ruim 80% van de mensen blijkt uit onderzoeken weer aan te komen na hun dieet. Voor veel mensen ziet het leven er als volgt uit: ze willen afvallen, verliezen gewicht, komen langzaam weer aan en willen weer afvallen. Dit herhaalt zich het hele leven.

Om ervoor te zorgen dat dit bij jou niet gebeurt is een coach heel belangrijk. Ik zorg er namelijk voor dat je leert hoe jij gezond wordt, maar vooral hoe je gezond blijft.

Oh, en mocht je je druk maken over hoe duur dit wel niet is, vraag jezelf dan het volgende af: wat is duurder? Je hele leven geld uitgeven aan zogenaamde producten die je slanker of gespierder maken of één keer 500 euro investeren?

Ik zorg ervoor dat je slaagt.

Met ruim 5 jaar ervaring op het gebied van fitness en verschillende certificaten weet ik precies wat jij moet doen. Voorkom de fouten die ik in het begin maakte en train meteen optimaal. Zo haal je zo snel mogelijk resultaat en weet je zeker dat je alles goed doet!


COACH THOMAS
BEKIJK RESULTATEN VAN ANDEREN