Loading...

Belangrijk: omdat ik het momenteel te druk heb worden er geen nieuwe klanten aangenomen. Wel heb ik voor jullie een programma gemaakt waarmee je helemaal zelf kan afvallen. Klik hier om naar het programma te gaan.

Voor wie is het droogtrain pakket?

Last van overtollig vet en wil je graag wat kilo’s afvallen? Dan is het droogtrain pakket voor jou zeer geschikt. Met dit pakket krijg jij een goede basis om te beginnen met droogtrainen. Dit ga je natuurlijk doen op de meest efficiënte manier, zodat jij zo snel mogelijk resultaat kan boeken terwijl het nog steeds gezond is. Vet verliezen en spiermassa behouden, of in sommige gevallen zelfs spiermassa opbouwen, is in dit pakket het doel. Dit pakket is zowel voor mannen als voor vrouwen!

Wat kan je verwachten?

Wanneer je besluit ons droogtrain pakket te gebruiken begin je eerst met het invullen van een vragenlijst. Hierin krijg je vragen over jouw levensstijl, sport, voeding, enzovoort. Op basis hiervan kunnen wij voor jou een persoonlijk plan samenstellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan. Deze kan je 8 tot 12 weken volgen (daarna is het verstandig een nieuw plan te gebruiken). Naast het trainingsschema en voedingsplan krijg je van ons ook toegang tot exclusief lesmateriaal. Hierin leer je hoe je jouw doelen kunt behalen. We willen je namelijk niet alleen voorschotelen wat je moet doen, we willen jou ook leren hoe je dit in de toekomst zelf kunt doen.
Waarom zorg ik ervoor dat jij resultaat krijgt?

Met ruim 5 jaar ervaring in de fitnesswereld en verschillende certificaten op het gebied van fitness en voeding weet ik inmiddels precies wat wel en niet werkt. Hierdoor kan ik er voor zorgen dat je alle beginnersfouten overslaat en meteen optimaal begint met afvallen. Ik geef je de nodige kennis, tips, weetjes en tactiek om efficiënt en verantwoord vet te verliezen!

online-coach-thomas

COACH THOMAS

WIL JIJ EFFICIËNT EN VERANTWOORD VET VERLIEZEN? BESTEL HET DROOGTRAIN PAKKET HIER!