Over mij2018-10-11T07:45:54+00:00

Over Start Fitness

Start Fitness is in 2018 opgericht door Thomas Mulder. Waarom? Om mensen te helpen! Sinds ik zo’n 5 jaar geleden ben begonnen met fitness, ben ik me hier natuurlijk ook steeds meer in gaan verdiepen. Nu 5 jaar later kijk ik terug en kan ik zien wat ik allemaal wel niet fout deed als beginner. Niet alleen op het gebied van sporten, maar ook alles daar omheen zoals voeding. Het duurde niet lang om te realiseren waarom ik zoveel fout deed, je ziet het namelijk overal: de media staat vol met valse informatie over hoe super snel jij wel niet slank of enorm gespierd kan worden.

Naar mate ik me steeds meer ging verdiepen in fitness, kreeg ik steeds een beter beeld van hoe het allemaal wel werkt. Omdat ik zelf wist hoe het wel werkte dacht ik “hier trapt toch niemand in”, als ik weer een advertentie zag als “verbrand gericht buikvet met deze band om je middel”. Tot ik op een dag ergens op een verjaardag zat en een kennis ineens begon over dat ze mee wilde doen aan precies zo’n advertentie, uit de krant nog wel. Logisch eigenlijk dat het wel werkt, hoe kunnen die bedrijven anders blijven bestaan..

Vanaf dat moment wist ik het, ik moet hier wat aan doen. Niet veel later was daar Start Fitness. Mijn website om mensen te helpen om fit te worden. Met de juiste kennis wil ik mensen helpen hun fitness doelen te bereiken. Ongeacht wat je doel is, fitness zal gunstig zijn voor iedereen. Sporten en voeding hebben een bewezen positief effect op je geluk, wat in mijn ogen iedereen verdient.

Na jarenlang kennissen, familieleden en vrienden te hebben geholpen, deel ik nu mijn kennis online. Ik vind dat iedereen verdient om fit te worden, voor zo weinig mogelijk geld. Hopelijk kan ik je door mijn blog vol met gratis informatie en met mijn gratis fitness schema’s helpen je doel te bereiken. Mocht je nog extra hulp nodig hebben, dan biedt ik ook online coaching aan!

thomas-mulder-pulldownthomas-mulder-rug-flex
thomas-mulder-regenthomas-mulder-flexende

Mijn instagram:

Waarom Start Fitness?

Wat maakt Start Fitness nou zo anders dan andere fitness en coaching bedrijven? Het antwoord op deze vraag ligt in het feit dat ik echt mensen wil helpen. De meeste bedrijven proberen je van alles aan te smeren wat je niet nodig hebt en zijn voornamelijk uit op jouw geld. Zij weten heel goed misbruik te maken van het feit dat mensen vaak niet tevreden zijn over hun lichaam en natuurlijk zo snel mogelijk resultaat willen. Start Fitness doet dit anders. Hier probeer ik jou zo goedkoop mogelijk je gewenste doelen te laten behalen en belangrijker nog, een gezonde levensstijl vast te laten houden.

Met het juiste advies over voeding en fitness is veel mogelijk, maar dit is niet het enige wat zorgt dat je jouw doelen behaalt. Waarom vallen zoveel mensen weer terug in hun oude ongezonde gewoonte? Dit heeft te maken met het mentale deel van fitness. Naast tips en advies over voeding en sport geef ik ook het nodige psychologische advies. Ik geloof dat beide essentieel zijn voor resultaat op de lange termijn.

Bij Start Fitness smeren we je geen dure supplementen of andere fitness materialen aan, maar geven we je simpelweg eerlijk advies voor een zo laag mogelijke prijs.

Waar wacht je nog op?