Loading...

Belangrijk: omdat ik het momenteel te druk heb worden er geen nieuwe klanten aangenomen. Wel heb ik voor jullie een programma gemaakt waarmee je helemaal zelf kan afvallen. Klik hier om naar het programma te gaan.

Voor wie is het spieropbouw pakket?

Begin je net met fitness en wil je gespierder worden? Of ben je al een tijdje bezig, maar heb je het gevoel dat het sneller kan? Dan is het spieropbouw pakket voor jou zeer geschikt. Met dit pakket krijg jij een goede basis om te beginnen met spieren opbouwen. Dit ga je natuurlijk doen op de meest efficiënte manier, zodat jij zo snel mogelijk resultaat kan boeken. Ik zal je niet beloven dat je binnen een maand de nieuwe Arnold Schwarzenegger bent, want dit is simpelweg onmogelijk. Maar met dit pakket ga je wel op een manier trainen die voor spieropbouw optimaal is. Wil je dus op een snelle en efficiënte manier spieren opbouwen? Kies dan voor dit spieropbouw pakket.

Wat kan je verwachten?

Wanneer je besluit ons spieropbouw pakket te gebruiken begin je eerst met het invullen van een vragenlijst. Hierin krijg je vragen over jouw levensstijl, sport, voeding, enzovoort. Op basis hiervan kunnen wij voor jou een persoonlijk plan samenstellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan. Deze kan je 8 tot 12 weken volgen (daarna is het verstandig een nieuw plan te gebruiken). Naast het trainingsschema en voedingsplan krijg je van ons ook toegang tot exclusief lesmateriaal. Hierin leer je hoe je jouw doelen kunt behalen. We willen je namelijk niet alleen voorschotelen wat je moet doen, we willen jou ook leren hoe je dit in de toekomst zelf kunt doen.
Waarom zorg ik ervoor dat jij resultaat krijgt?

Met ruim 5 jaar ervaring in de fitnesswereld en verschillende certificaten op het gebied van fitness en voeding weet ik inmiddels precies wat wel en niet werkt. Hierdoor kan ik er voor zorgen dat je alle beginnersfouten overslaat en meteen optimaal begint met spieren opbouwen. Ik geef je de nodige kennis, tips, weetjes en tactiek om efficiënt en snel spieren te kweken!

COACH THOMAS

WIL JIJ SNEL EN EFFICIËNT SPIEREN OPBOUWEN? BESTEL HET SPIEROPBOUW PAKKET HIER!