Loading...

Belangrijk: omdat ik het momenteel te druk heb worden er geen nieuwe klanten aangenomen. Wel heb ik voor jullie een programma gemaakt waarmee je helemaal zelf kan afvallen. Klik hier om naar het programma te gaan.

Waarom online coaching?

Je vindt dat het hoog tijd is om iets aan jezelf te veranderen. Je wilt gezonder worden, fitter worden, slanker of juist gespierder worden, meer energie, zelfverzekerder worden en ga zo maar door. Het enige probleem is dat je geen motivatie hebt, je hebt geen tijd, je weet niet waar je moet beginnen of je krijgt jezelf niet eens zo ver om überhaupt te beginnen.

Herken jij jezelf hier in? Dan is online coaching waarschijnlijk iets voor jou! Met online coaching bespaar je jezelf een hoop pijn en moeite. Ik weet door mijn eigen ervaringen wat je wel en niet moet doen. Zelf ben ik ooit begonnen zonder coach. Het resultaat? Ruim anderhalf jaar zonder progressie, geld uitgegeven aan dingen die ik niet nodig had, verkeerd advies aangenomen, enzovoort. Zonde van al die tijd en moeite. Door online coaching zorg ik ervoor dat je meteen optimaal begint. Dit zorgt er niet alleen voor dat je zo snel mogelijk resultaat ziet, het werkt natuurlijk ook erg motiverend.

Waarom jij een coach goed kan gebruiken…

Wellicht denk je nu: dat kan ik zelf ook wel. Dat klopt, het kost alleen wel heel veel tijd en geld.

Zoals je hierboven kan lezen heeft het mij ook anderhalf jaar gekost om erachter te komen wat wel en niet werkt. Bespaar jezelf deze tijd en vooral het geld door iemand in te schakelen die al ervaring heeft. Voordelen van een online coach zijn:

  • Sneller resultaat
  • Zekerheid dat je het goed doet
  • Blijf gemotiveerd
  • Voorkom veelgemaakte fouten

Als je het probeert in je eentje te doen is de kans groot dat je dezelfde fouten maakt als ik ooit maakte. Dit komt mede door de hoeveelheid informatie die er beschikbaar is over fitness, waar een groot deel niet eens van klopt.

Wat je daarnaast ook vaak ziet is dat beginners geen motivatie hebben om zich überhaupt goed te verdiepen. Dit leidt vaak tot weinig resultaat en blessures, wat uiteindelijk vaak weer resulteert in opgeven…

Een online coach lijkt misschien duur, maar vergis je niet!

Het inschrijven voor online coaching kan een grote stap zijn, vooral door de ‘grote’ prijs die eraan hangt.

Het lijkt een stuk duurder om te trainen met een online coach dan zonder een coach, maar dit is niet helemaal waar…

Als we namelijk kijken naar het resultaat en het uitgegeven geld, dan kan je een hoop besparen met een coach. Als iemand een jaar lang traint en uiteindelijk heel weinig resultaat heeft is dat eigenlijk weggegooid geld.

Vergelijk dit met iemand die meteen optimaal traint en veel resultaat haalt in een jaar. Je geeft in dat jaar misschien meer geld uit, maar je krijgt er wel veel meer voor terug. Als je uiteindelijk vergelijkt hoeveel je hebt betaalt voor het resultaat, dan zal je zien dat een online coach eigenlijk een stuk goedkoper is!

Zo goedkoop mogelijk…

Het doel van Start Fitness is om jouw fitnessdroom zo goedkoop mogelijk uit te laten komen. De prijzen die wij hanteren proberen we zo laag mogelijk te houden. We baseren de prijs op hoeveel tijd we gemiddeld aan een klant kwijt zijn. Daar bovenop komt natuurlijk nog een deel voor ons wat ervoor zorgt dat we dit kunnen blijven doen!

Waarom ik ervoor kan zorgen dat je resultaat krijgt

Omdat ik al ruim 5 jaar ervaring heb op het gebied van fitness weet ik heel goed wat wel en niet werkt. Handig voor jou, want zo kan je meteen beginnen bij de juiste aanpak. Uiteraard verschilt het per persoon hoe snel je resultaat krijgt, maar dat je resultaat krijgt met mijn advies is zeker! Met mijn coaching focus ik niet alleen op voeding en fitness, iets wat veel coaches wel doen en waar maar weinig mensen behoefte aan hebben. Ik zal je ook leren hoe je gemotiveerd blijft en zelf op een makkelijke manier resultaat kan halen.

Werkt dit wel voor mij?

Je bent misschien nog een beetje sceptisch en dat is heel goed te begrijpen. Veel mensen vragen zich af of dit nou echt werkt en vooral of het wel voor hun werkt.

Zolang jij gezond bent dan kan ik er voor zorgen dat je jouw doel bereikt, zolang deze realistisch is natuurlijk. Vrijwel iedereen, jong of oud, man of vrouw, kan hun doelen bereiken. Als ze het maar op de juiste manier aanpakken. En daar ben ik voor…

Met mijn online coaching geef ik niet iedereen hetzelfde advies. Simpelweg omdat niet voor iedereen hetzelfde werkt. Dit maakt het ook zo belangrijk dat je een goede coach hebt.

Ik kan je wel vertellen wat je precies moet doen, maar waar jij veel meer aan hebt is dat ik vertel hoe je het moet doen. Niet iedereen reageert overal hetzelfde op en om ervoor te zorgen dat jij niet opgeeft behandel ik elke individu op een andere manier.Wat kan je verwachten?


Wat wordt er van jou verwacht?

Ik raad aan om alleen te beginnen met online coaching als je zeker weet dat je wil veranderen. Om resultaten te behalen moet je je natuurlijk wel aan het programma houden. Denk je van tevoren al dat dit niet gaat lukken, dan is de kans groot dat het inderdaad niet gaat lukken. Bespaar jezelf het geld en kom terug als je er echt klaar voor bent.

Ik verkoop geen advies of andere praktijken wat alleen resultaat geeft op korte termijn. Mijn adviezen zijn gericht op veranderingen en resultaten op de lange termijn. Mocht je dus zoeken naar een snelle manier, dan moet ik je helaas teleurstellen. Dit is namelijk vaak niet mogelijk of ongezond en gevaarlijk. Het doel is om uiteindelijk je levensstijl te veranderen naar een gezonde levensstijl.

Online coaching is voor mannen én vrouwen, jong en oud!


DIT IS HET RESULTAAT VAN ROBERTO:

resultaat-online-coaching

resultaat-online-coaching (1)Hoe verloopt online coaching?

Zodra je hebt besloten om online coaching te gaan doen, begin je na aanschaf met een intake. Hierbij krijg je een vragenlijst over jezelf, fysieke gegevens en doelstelling. Bij de start van het traject zal er worden gevraagd om foto’s van jezelf om het resultaat bij te houden en zodat ik een beter beeld bij je krijg (deze foto’s worden nooit zonder toestemming gepubliceerd en dit is niet verplicht). Vervolgens maak ik op basis van jouw gegevens een plan om jouw aangegeven doelen te bereiken. Je ontvang zo snel mogelijk je training- en voedingsschema om te beginnen. Elke week is er een contactmoment waarbij we een voortgangsgesprek voeren. Dit gesprek vindt online plaats zoals jij dat wil (whatsapp, skype, email). In dit gesprek behandelen we het resultaat, hoe het gaat, enzovoort. Na het gesprek maak ik waar nodig aanpassingen aan jouw schema’s. Om de twee weken zal er worden gevraagd om nieuwe foto’s om het resultaat bij te houden. Wanneer de tijd van jouw aangeschafte pakket ten einde komt, wordt er gekeken of er nog verdere begeleiding gewenst/nodig is.

Heb je nog vragen?

Weet je het nog niet zeker of heb je nog vragen over online coaching? Neem gerust met contact met mij op. Ons e-mailadres: info@start-fitness.com
BEKIJK RESULTATEN VAN ANDEREN