Wat is online coaching?2018-10-16T07:51:15+00:00

Loading...

Waarom online coaching?

Je vindt dat het hoog tijd is om iets aan jezelf te veranderen. Je wilt gezonder worden, fitter worden, slanker of juist gespierder worden, meer energie, zelfverzekerder worden en ga zo maar door. Het enige probleem is dat je geen motivatie hebt, je hebt geen tijd, je weet niet waar je moet beginnen of je krijgt jezelf niet eens zo ver om überhaupt te beginnen.

Herken jij jezelf hier in? Dan is online coaching waarschijnlijk iets voor jou! Met online coaching bespaar je jezelf een hoop pijn en moeite. Ik weet door mijn eigen ervaringen wat je wel en niet moet doen. Zelf ben ik ooit begonnen zonder coach. Het resultaat? Ruim anderhalf jaar zonder progressie, geld uitgegeven aan dingen die ik niet nodig had, verkeerd advies aangenomen, enzovoort. Zonde van al die tijd en moeite. Door online coaching zorg ik ervoor dat je meteen optimaal begint. Dit zorgt er niet alleen voor dat je zo snel mogelijk resultaat ziet, het werkt natuurlijk ook erg motiverend.Wat kan je verwachten?


Wat wordt er van jou verwacht?

Ik raad aan om alleen te beginnen met online coaching als je zeker weet dat je wil veranderen. Om resultaten te behalen moet je je natuurlijk wel aan het programma houden. Denk je van tevoren al dat dit niet gaat lukken, dan is de kans groot dat het inderdaad niet gaat lukken. Bespaar jezelf het geld en kom terug als je er echt klaar voor bent.

Ik verkoop geen advies of andere praktijken wat alleen resultaat geeft op korte termijn. Mijn adviezen zijn gericht op veranderingen en resultaten op de lange termijn. Mocht je dus zoeken naar een snelle manier, dan moet ik je helaas teleurstellen. Dit is namelijk vaak niet mogelijk of ongezond en gevaarlijk. Het doel is om uiteindelijk je levensstijl te veranderen naar een gezonde levensstijl.

Online coaching is voor mannen én vrouwen, jong en oud!Hoe verloopt online coaching?

Zodra je hebt besloten om online coaching te gaan doen, begin je na aanschaf met een intake. Hierbij krijg je een vragenlijst over jezelf, fysieke gegevens en doelstelling. Bij de start van het traject zal er worden gevraagd om foto’s van jezelf om het resultaat bij te houden en zodat ik een beter beeld bij je krijg (deze foto’s worden nooit zonder toestemming gepubliceerd en dit is niet verplicht). Vervolgens maak ik op basis van jouw gegevens een plan om jouw aangegeven doelen te bereiken. Je ontvang zo snel mogelijk je training- en voedingsschema om te beginnen. Elke week is er een contactmoment waarbij we een voortgangsgesprek voeren. Dit gesprek vindt online plaats zoals jij dat wil (whatsapp, skype, email). In dit gesprek behandelen we het resultaat, hoe het gaat, enzovoort. Na het gesprek maak ik waar nodig aanpassingen aan jouw schema’s. Om de twee weken zal er worden gevraagd om nieuwe foto’s om het resultaat bij te houden. Wanneer de tijd van jouw aangeschafte pakket ten einde komt, wordt er gekeken of er nog verdere begeleiding gewenst/nodig is.

De verschillende pakketten

Heb je nog vragen?

Weet je het nog niet zeker of heb je nog vragen over online coaching? Neem gerust met contact met mij op. Ons e-mailadres: info@start-fitness.com